Special Spinning Ride!

Volgende week donderdag, 14 december om 20.30, is er weer een Special Spinning Ride bij Fit4all.

Onder leiding van Ronald Andrea zullen jullie de Passo Mortirolo gaan beklimmen. De klim waar Marco Pantani naam maakte als wielrenner.

PASSO MORTIROLO

Marco Pantani brak in 1994 definitief door als klimmer door Indurain en latere winnaar Berzin op de Passo del Mortirolo uit het wiel te rijden. Hij won de etappe en werd dat jaar tweede in de Giro.
Hij reed ook de snelste tijd ooit op de Mortirolo; 42 min en 32 sec.

De renners vrezen de klim en zo beweerde Lance Armstrong dat dit wel de meest zware klim was die hij ooit had gereden.
"It's a terrible climb...it's perfect for a mountain bike.
On the hardest parts, I was riding a 39x27 and I was hurting, really hurting. (Mortirolo) is the hardest climb I've ever ridden.".

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Schrijf je dan in via http://www.fit4all.nl/club_portal/lessons/8?

Datum: Donderdag 14 december
Tijd: 20.30 - 21.30
Instructeur: Ronald Andrea

Groeten,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »