Ouder-Kind Training

NIEUW in Wijk is deze leuke manier van sporten samen met je kind!

Het is belangrijk om jonge kinderen veel te laten bewegen,spelen en ontdekken. Bewegen is goed voor de ontwikkeling van het kind, voor de gezondheid en later voor het behouden van een actieve leefstijl.

Bij Fit4all willen wij graag een steentje bijdrage aan de beweging van kinderen en ouders.Wij willen graag een les introduceren waarbij je als ouder samen met je kind sport. Denk hierbij aan Bodyshape,circuit training en gerichte buik-, billen-en beenspier oefeningen met je kind als gewicht.

WAAROM DEZE LES?

Suzanne en Jantine zijn twee sportieve moeders die een wekelijkse activiteit zochten met de kinderen op hun vrije dag. Op deze manier kun je sporten en plezier maken met je kind. Het is ontzettend leuk om oefeningen te doen zoals vliegtuigje boven je hoofd waar bij de kinderen plezier hebben en de ouder armspier oefeningen doet.

MEEDOEN?

Leeftijd: vanaf 2t/m4 jaar
Wanneer: zaterdagochtend 10.00 - 11.00

Je hebt geen kinderopvang meer nodig. Je kan nu namelijk gewoon samen met je kind sporten. Onder deskundige begeleiding en ervaringsdeskundige Jantine en Suzanne gaan jullie samen aan de slag.

PROBEREN?

Als lid kan je de les in het http://www.fit4all.nl/club_portal/lessons reserveren. Nog geen lid? Probeer het dan gratis en vrijblijvend door je op te geven via fit@fit4all.nl of bel naar 0343-431111.

Let op. Er zijn door deelname van ouder en kind beperkte plaatsen beschikbaar.Terug

"De persoonlijke ervaringer en specifieke resultaten die op deze site vermeld worden kunnen per persoon verschillen
en zijn niet gegarandeerd. Alle informatie verwijst naar producten en diensten van Fit4all". Disclaimer

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »