Open Dag Senioren Fitness

Op vrijdag 12 april organiseren wij in Langbroek speciaal voor iedere 55-60+'er die zijn jeugdigheid wil behouden een open dag!

Ken jij of ben jij een 55-60+'er die graag vitaal, fit en gezond wilt blijven. Dan is deze open dag de perfecte gelegenheid om met onze expertise kennis te maken.


Specifiek opgesteld programma

We hebben een specifiek programma opgesteld om te laten zien hoe je onder professionele begeleiding in een toegankelijke sfeer kan sporten. Tijdens deze open dag zullen er in verschillende vormen onderwerpen op het gebied van veilig, gedoseerd en effectief sporten aan bod komen.

Tijdens de Open Dag zal er onder andere;
  •  Presentatie "Verantwoord Sporten"

Iedereen weet dat sporten goed voor je is. Maar hoe zorg je ervoor dat je geen blessures oploopt? We geven informatie over de laatste inzichten met betrekking tot het veilig sporten naarmate je ouder wordt.

  •  Speciale Demonstratie Training

Is dat niet saai sporten in de Fitness? Wij denken van niet! Doordat we op een andere manier Fitness geven! In groepsverband, onder begeleiding en veel variatie in oefeningen.

  •  Live testen met de Energy Control Methode

Klinkt leuk maar wat is het? Revolutionaire manier om je training te doseren. Nooit meer "te hard" trainen! Want deze Methode doseert je training zelf op basis van je vorm van de dag!


Programma open dag

11:00 – 11:15: Ontvangst koffie & thee

11:15 – 11:30: Presentatie "Verantwoord Sporten"

11:30 – 11:45: Demonstratie Circuit Training

11:45 – 12:00: Demonstratie Energy Control Methode

12:00 – 12:15: Behendigheidsoefening

Aanmelden?!

Ken je iemand waarvoor dit interessant lijkt?! Meld diegene aan via;


Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »