(NIEUW) Extra Yoga Lessen

Vanaf 1 juni komen er drie nieuwe Yoga lessen in het rooster. De Yoga lessen zullen gericht zijn op Vinyasa Yoga en Hatha Yoga. Hiervoor hebben we twee ervaren Yoga docenten uitgenodigd om jullie 6 weken te laten ervaren wat Yoga is.

Marga en Juliette zijn zelf al jaren actief in de Yoga en zijn erkende Yoga instructrices. Ze geven beide een andere vorm van Yoga waar we jullie graag kennis mee laten maken.

Ons aanbod van Yoga ziet er de komende 6 weken zo uit;
  • Dinsdag van 08.00 - 09.00 (Instructeur Marga / Vinyasa Yoga)
  • Dinsdag van 20.00 - 21.00 (Instructeur Robin / Yoga)*
  • Dinsdag van 21.00 - 22.00 (Instructeur Robin / Yoga)*
  • Woensdag van 21.00 - 22.00 (Instructeur Juliette / Hatha Yoga)
  • Donderdag van 10.00 - 11.00 (Instructeur Marga / Vinyasa Yoga)
  • *Dit zijn bestaande lessen van Robin
Reserveer je les via het Lesrooster.

Wat is Hatha Yoga?

Een les hatha yoga bevat een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. De klassieke hatha-yoga-āsana’s voer je eerst dynamisch uit, als voorbereiding tot de statische houding. De adem is de dragende kracht van elke beweging.

Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling. Alle bewegingsmogelijkheden van wervelkolom en gewrichten komen aan bod. In elke oefening zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht.

De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden. Daarnaast is in elke les aandacht voor ontspanningsoefeningen, concentratie en meditatie, waardoor een complete ervaring ontstaat en de aandacht naar binnen gaat, naar jezelf.

Vinyasa Yoga in Wijk bij Duurstede

Wat is Vinyasa Yoga?

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga. Vinyasa betekent letterlijk ‘verbinding van beweging en ademhaling’. Door deze verbinding ontstaat er een natuurlijk ritme, flow, waarin de houdingen elkaar in een redelijk tempo opvolgen. De les beëindig ik met een ontspanningsoefening.

Moet je lenig zijn om te starten met yoga? Nee, juist als je zo stijf als een hark bent, dan is het een goed idee om je lichaam flexibel te maken door yoga. De gedachte dat je je been in je nek moet kunnen leggen, bezorgt veel mensen drempelvrees.

Wees gerust: voor yoga hoef je niets te kunnen! Yoga gaat niet over goed of slecht, integendeel. Het voornaamste wat je in de yoga leert, is om niet naar je buurvrouw/-man te kijken. Of je een moeilijke houding kunt, is volstrekt niet interessant.

Eigenlijk kan je yoga niet uitleggen en heeft iedereen er eigen unieke ervaringen bij. Daarom stop ik hier mijn verhaal en mocht je merken dat er een stemmetje, een verlangen of nieuwsgierigheid in jou is gewekt dan ben je van harte welkom om de proefles te komen volgen.

Hatha Yoga in Wijk bij Duurstede


Inschrijven

Een les Yoga proberen? Reserveer je plek dan direct in via het Lesrooster.

Nog geen lid? En wil je het graag proberen? Schrijf je dan in voor een Gratis Proefweek!

Met sportieve groet,

Team Fit4all
Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »