Gezocht; Nieuwe Fysiotherapeute (v) voor ons Team

Gezocht! Versterking van ons Fysiotherapie Team!

Vanwege uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de Fysiotherapie. We bieden een parttime functie met intentie tot groei richting fulltime. Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de fysiotherapie? Lees dan zeker even verder…

Wie zijn wij?

Fit4all Fysiotherapie & Sport in Wijk bij Duurstede is een professionele setting waar de sectoren van (gespecialiseerde) Fysiotherapie, Sport (Fitness & Groepslessen) en Personal Training samen komen. We maken gebruik van innovatieve Fysiotherapeutische zorg en streven binnen onze praktijk naar topzorg.

Bij Fit4all werken we samen als team om de patiënt te ondersteunen, begeleiden en coachen naar zijn of haar persoonlijke doelstelling. Kwaliteit in handelen en communicatie staat hoog in het vaandel en wordt ondersteund door intercollegiale communicatie, scholing en standaardisatie.

Vacature Fysiotherapeut (v)

Wij zijn binnen ons team van Fysiotherapeuten op zoek naar een ambitieuze, flexibele en patiëntgericht vrouwelijke collega. Streven naar het bieden van meerwaarde voor de patiënt, flexibel zijn in je werktijden en het handelen als een teamspeler zijn essentieel binnen de aangeboden functie.

Binnen Fit4all streven we naar vooruitgang en zien graag collega’s die zich binnen en buiten Fit4all willen ontwikkelen als persoon en behandelaar. Dit verlangen we maar bieden we ondersteuning aan door interne en externe scholing.

Door de combinatie van Fysiotherapie & Sport is het kunnen begeleiden van pre- en post (operatieve) revalidatie trajecten, Fitness / Circuit Training / Functional Training één van je taken binnen de aangeboden functie. Het hebben van (werk)ervaring op deze onderdelen is een pré.

Vereisten van de functie;

- Fysiotherapeut (v)

- Patiënt/klantgericht

- Affiniteit met sport en revalidatie

- Teamspeler en communicatief vaardig

- Flexibiliteit in werk-dagen en tijden

Wat bieden wij je;

- Bij start een 0-uren contract voor 2 avonden en zaterdagochtend

- Mogelijkheid tot groei naar fulltime contract en overeenkomst

- Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden

- Indicatie werkuren

--> DI (of MA):15.00 – 22.00 uur

--> Do: (of WOE):15.00 – 22.00 uur

--> Za: 08.00 – 12.00 uur

Geinteresseerd en enthiousast? En ben jij...

- Een ambitieuse vrouwelijke Fysiotherapeute

- Flexibel, klantgericht en communicatief sterk

- Discreet en accuraat

en lijkt deze functie in onze setting goed bij jou te passen stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar fit@fit4all.nl t.a.v. Bastin Hofman. Voor meer informatie over ons ga je naar www.fit4all.nlTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »