Wielrenners Opgelet

Hoe kan je harder fietsen als wielrenner of mountainbiker? Dat vraagt wellicht iedere fietser zich af. De meeste zijn er (hopelijk) ook wel achter dat alleen maar zo hard en vaak mogelijk trappen niet werkt.

Nu het weer weer beter wordt, het langer licht blijft is het een ideaal moment om te starten met je fiets training. Het zou dan wel lekker zijn dat je niet de hele week uitgeteld bent vanwege je fiets inspanningen. Om er vervolgens een paar weken later achter te komen dat je niet veel beter bent geworden. 

Om je een plan te geven hoe je het beste je fiets conditie kan verbeteren, zonder je elke training stuk te fietsen, organiseren we een Gratis Webinar. Donderdag 8 april van 19.00-20.00 neemt David Bouwmeester je mee in het "Trainen, Hoe en Waarom" wat speciaal gericht is op jouw als wielrenner of mountainbiker.

Wat je kan verwachten

Het uiteindelijke doel is dat je meer plezier haalt uit het fietsen, je doelstellingen kan behalen en daarbij je gezondheid verbeterd. Om hiermee op sleeptouw te nemen zal je na de presentatie meer inzicht krijgen in;
  • Algemene begrippen van sportfysiologie
  • Kennis van verschillende energiesystemen opdoen
  • De werking van verzuring in het lichaam
  • Hoe trainingszones je effectiever laten fietsen
  • Hoe je jouw training kan optimaliseren
Presentator Webinar

David Bouwmeester is eigenaar van Fit4all en werkzaam als Fysiotherapeut en Inspanningsexpert. Zijn grote passie in het sporten ligt in het wielrennen, spinning en de inspanningsfysiologie. Hij heeft meerdere presentaties gegeven over het gericht trainen als wielrenner en geeft jaarlijks tientallen wielrenners gericht advies. 

Webinar "Trainen, Hoe en Waarom"

Donderdag 8 april
Van 19.00 - 20.00
Door David Bouwmeester

Schrijf je in voor het Gratis Webinar.

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »