Webinar - Knie Artrose

Donderdag 26 november om 19.00 organiseren we een Gratis Webinar over Knie Artrose.

Wat te doen bij Knie Artrose?

Heeft u kniepijn wat u hindert tijdens het bewegen? Heeft u het vermoeden, of is vastgesteld dat er sprake is van artrose? In ons Webinar geven we u inzicht wat artrose is, maar ook vooral wat u kunt doen bij klachten van artrose aan de knie. 

Het webinar zal verzorgt worden door Bastin Hofman, fysiotherapeut en manueeltherapeut bij Fit4all. Bastin heeft meer dan 14 jaar ervaring als fysiotherapeut en is gespecialiseerd in revalidatie van o.a. artrose klachten.

Tijdens het Webinar zullen de volgende onderwerpen aan bod komen;
  • Wat is Artrose?
  • Wat kunt u doen bij Artrose?
  • Wat kunt u in het bijzonder zelf doen?
  • Is een operatie noodzakelijk?
  • Beantwoorden vragen
Gratis Aanmelden

Het webinar is Gratis te volgen vanuit het huis. Het enige wat u nodig heeft is een internet verbinding en beeldscherm. Na aanmelding krijgt u een link waarmee u op donderdag 26 november om 19.00 de presentatie kan bijwonen.

U kunt zich eenvouding aanmelden via deze link of;

Meld u hier aan voor het Webinar

Noot; De presentatie wordt alleen LIVE verzorgd en niet opgenomen

Met vriendelijke groet,

Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »