Voorlichtingsavond (GRATIS) Artrose & Prothese

Ervaar je al lange tijd klachten aan de heup of knie en ben je 50/60+? Of ken je iemand die 50/60+ is en klachten ervaart aan zijn knie enof heup? De klachten zouden het gevolg kunnen zijn van een versleten gewricht (artrose).

Woensdag 14 novbember organiseren we een gratis en speciale voorlichtingsavond voor artrose klachten aan de knie en heup. Om jouw meer duidelijkheid te geven wat artrose precies inhoud, maar vooral wat je eraan kan doen!

In samenwerking met Annatommie mc...

We hebben hiervoor speciaal Dr. Jesse Berger, orthopedisch chirurg bij Annatommie Mc Utrecht uitgenodigd. Als gespecialiseerd orthopeed op het gebied van heup- en knieprotheses is hij de man bij uitstek om hier iets over te vertellen.

Dr. Berger vertelt je over de oorzaak van artrose klachten, hoe je voorkomt dat ze verergeren en hoe ze te verhelpen zijn met zowel niet-operatieve behandelingen als operatieve behandelingen.

Daarnaast zal onze fysio-manueel therapeut, Bastin Hofman, aanvullende informatie verschaffen over het beste fysiotherapeutische beleid voor en na een knie- of heup prothese.

Datum & tijd

Vrijdag 25 mei
18:30 - 20:30 uur
Deelname is GRATIS
Let op: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Locatie: Dorpshuis Langbroek
Prinsenplein 4
3947 PG Langbroek
(naast Fit4all Langbroek)

Gratis aanmelden!

Bel met 088 022 0600 (Annatommie mc Utrecht) of meld je aan op deze link

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »