Vitaliteitsavond 28-09-2018

Vrijdag 28 september dan is het weer zover.

Dan organiseren we ons jaarlijkse gezondheidsfeestje tijdens onze Vitaliteitsavond.

Tijdens deze avond kan je niet alleen gezellig een hapje en drankje komen doen. We zullen je ook een ruim aanbod van informatie, trends en demonstraties aanbieden met betrekking tot je vitaliteit.

Je kan daarbij denken aan vitaliteit in de brede zin van het woord. Zo zullen we gezonde, verantwoorde en medisch diensten en producten laten zien. Maar is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid met wat lekkere versnaperingen.

Reden genoeg dus om de 28e vast in je agenda te zetten. 

Aanmelden

Datum & Locatie

Datum: Vrijdag 28 september 
Tijd: 19.30-22.00
Locatie: Prinsenplein 2B, 3947 MJ Langbroek (Fit4all Langbroek)

Reserveer je plek

Lijk het je leuk? Meld je dan aan via het lesrooster. We hebben een beperkt aan plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan! Een introduce is van harte welkom.

Aanmelden

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »