Vacature; Fysiotherapeut gezocht

Fysiotherapeut en/of Msc Fysiotherapeut (i.o.)? En op zoek naar een mooie, uitdagende baan waar je jezelf nog beter kan ontwikkelen als professional? Dan zijn wij op zoek naar jouw!

 

Fysiotherapeut bij Fit4all Fysiotherapie & Sport

Je werkt bij Fit4all werken samen als team om de patiënt te ondersteunen, begeleiden en coachen naar zijn of haar persoonlijke doelstelling. Kwaliteit in handelen staat hoog in het vaandel en je wordt ondersteund door intercollegiale overleg en training.

De verschillende disciplines in de Fysiotherapie (Msc en Bsc), sport en personal training vullen je werken aan om de patiënt zijn doelstellingen te behalen.

 

Vacature Fysiotherapeut 

Wij zijn binnen ons team van Fysiotherapeuten op zoek naar een ambitieuze, flexibele en patiëntgerichte collega. Streven naar een hoge mate van kwaliteit in je behandeling, flexibel zijn in je werktijden en het handelen als een teamspeler zijn essentieel binnen de aangeboden functie. 

Binnen Fit4all streven we naar vooruitgang en zien graag collega’s die zich binnen en buiten Fit4all willen ontwikkelen als persoon en behandelaar. Dit verlangen we en bieden daarbij ondersteuning aan door interne en externe scholing.  

 

We werken vanuit het EBP-model. Waarbij de interne scholing is gericht om elkaar te versterken als therapeut door kennisoverdracht, trainen van skills en implementeren van de laatste evidentie. Binnen de praktijk zijn ervaren therapeuten (Msc) werkzaam die hier sturing aan geven. 

Door de combinatie van Fysiotherapie & Sport is het kunnen begeleiden van pre- en post (operatieve) revalidatie trajecten, Fitness / Circuit Training / Funcional Training één van de bijbehorende taken binnen de aangeboden functie. Het hebben van ervaring op deze onderdelen is een pré.  

 

Vereisten van de functie; 

 • Fysiotherapeut 
 • Pré; Master Fysiotherapeut (i.o.) 
 • Werkervaring > 3 jaar 
 • Affiniteit met sport en revalidatie 
 • Teamspeler, ambitieus en communicatief vaardig 
 • Flexibiliteit in werk-dagen en tijden 

 

Wat bieden wij je; 

 • Bij aanvang parttime contact met start van 16-20 uur p/w volgens vast salaris 
 • Mogelijkheid en doel tot groei naar fulltime contract en overeenkomst 
 • Marktconform salaris en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden 

 

Geinteresseerd en enthiousast? Ben jij... 

 • Een ambitieuze Fysiotherapeut 
 • Flexibel en klantgericht 
 • Discreet en accuraat  

 

en lijkt deze functie goed bij jou te passen? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar fit@fit4all.nl t.a.v. David Bouwmeester.  

 

Met sportieve groet, 

 

Fit4all Fysiotherapie & Sport 

Zandweg 13-15

3962 EA Wijk bij Duurstede

www.fit4all.nl Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »