Uitbreiding Senioren Circuit

We breiden vanwege de grote vraag ons aanbod aan Senioren Fitness/Circuit uit! Vanaf donderdag 29 november is er op dinsdag en donderdag een Senioren Fitness/Circuit van 13.00-14.00.

Een speciale les voor 50/60+ers die onder professionele begeleiding, in groepsverband en op eigen niveau willen sporten. De gevarieerde training in een veilige omgeving maken de training al een succes.

Wat is Senioren Circuit?

Zeker bij het ouder worden en eventueel opkomende lichamelijke klachten is het sporten onder professionele begeleiding van essentieel belang. Niet alleen om klachten te voorkomen, maar ook zeker om aanwezige klachten te verhelpen met gerichte training!

De speciaal voor 50/60+‘ers ingerichte training biedt;
- Professionele begeleiding
- Uitgebreide intake bij aanvang
- Trainen in groepsverband
- Variatie en veiligheid
- Afgestemd op lichamelijke klachten
- Een hoop gezelligheid tijdens en achteraf

Wanneer is de les?

De nieuwe les vindt plaats in Wijk bij Duurstede op;
- Dinsdag & donderdag 13.00-14.00
(vanaf donderdag 29 november)

Onze andere Senioren Fitness/Circuit lessen vinden al plaats op;
- Dinsdag & Donderdag 10.30-11.30
- Maandag, Woensdag & Vrijdag van 11.00-12.00
(Wijk bij Duurstede)

- Dinsdag & Donderdag 10.00-11.00
(Langbroek)

Aanmelden doe je via;

https://fit4all.nl/club_portal/lessons

Ken je iemand voor wie dit een mooie manier van sporten zou zijn?! Niet-leden kunnen de les natuurlijk altijd eerst even komen proberen via onze "Gratis Proefweek" alvorens ze besluiten om wel/geen lid te worden.

Met sportieve groet,

Team Fit4all


Volg ons ook op Facebook!Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »