Sporten tijdens de Lockdown

Vanaf vandaag, zondag 19 december, mag er vanwege de lockdown niet meer binnen gesport worden.

Een ongelofelijke tegenvaller, maar helaas realiteit. We gaan er weer voor om binnen de huidige maatregelen een breed sportaanbod voor jou aan te bieden.

Je sportritme behouden

Wil je jouw sportritme behouden? Nu niet bij ons op locatie, maar vanuit huis? Dan is een VOD les iets voor jou. We hebben allle groepslessen uit het huidige lesrooster omgezet naar een Video on Demand (VOD) les. Ga op je gereserveerde tijd naar de Live Streaming module in het club portal en volg de les vanuit huis!

Zelf je sporttijd bepalen

Bepaal je liever zelf een nieuwe ritme? En vind je het oke om thuis te sporten met een online les? Kies dan zelf een online sportles uit via de Video on Demand module in het club portal. Er staan inmiddels meer dan 150+ lessen online. We voegen komende weken weer nieuwe lessen toe.

Materiaal lenen

Vanaf dinsdag pakken we het Fit vanuit een Kratje (FvK) concept weer op. Weet je nog hoe werkte? Je reserveert een kratje met sport atributen om te lenen voor een dagdeel. Je krijgt een passende trainingsvideo erbij. Na afloop van de training kan je het kratje weer inleveren. Elke week maken we nieuwe FvK workout.

Buiten sporten, fitnessen?

We kijken naar de mogelijkheden om weer buiten te sporten in de tent. We zijn hierbij benieuwd wat jouw wensen zijn. Hoe sta jij er tegenover om komende maand buiten in de tent te komen sporten? Laat het ons weten door deze mini-enquete in te vullen.

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »