Sport Mogelijkheden (5 t/m 18 nov)

We brengen je graag op de hoogte van je sport mogelijkheden voor de komende twee weken.

De extra maatregelen die gister zijn ingevoerd door de overheid maken dat we de komende twee weken geen groeplessen aanbieden. De groepslessen die gepland stonden zullen we dan ook annuleren. 

Om je sportief de komende weken te ondersteunen hebben we drie oplossingen. 

1. Individueel Sporten

Er kan nog wel gewoon op individuele basis gesport worden. Dat betekent dat je zelf kan komen sporten op een Vrije Training of Fitness Plus uur. Zo kan alsnog je eigen Circuit of Spinning les kan uitvoeren, wij werken nog een workout van de dag uit ter inspiratie. 

Je kan zowel beneden als boven inschrijven en gebruik maken van de apparatuur. We zullen zoveel mogelijk onze instructeurs beschikbaar stellen om je te kunnen helpen met sporten waar nodig. Alles natuurlijk onder de 1,5 meter regel en na inschrijving.

2. Live Streaming

Daarnaast gaan we zogenoemde Live Streaming lessen aanbieden voor een aantal groepslessen. Een Live Streaming les houdt in dat we op een vastgesteld tijdstip een les verzorgen. Die je online kan volgen met de link vanuit het lesrooster. 

Het rooster voor deze Live Streaming lessen zullen we z.s.m. bekend maken en plaatsen in het lesrooster. Lessen die we gaan streamen zijn o.a. de Pilates, Yoga en DanceFit. 

3. Online Lessen

Wi je op een eigen gekozen tijdstip toch een groepsles volgen? Dat kan natuurlijk ook nog met onze Online Lessen, meer dan 75 inmiddels. Denk hierbij aan een Pilates, Shape, Yoga, Cross Core of DanceFit les.

Je vind deze lessen na het inloggen in het lesrooster onder de kop "Online Lessen" in de linker balk. 

We hopen je hiermee twee sportieve weken te kunnen bieden. 

Met sportieve groet,

Team Fit4all


Volg ons ook op Facebook!

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »