Spinning Marathon 4 Foodstep

Op zaterdag 22 september is er een nieuwe Spinning Marathon in Wijk bij Duurstede. Je kan dan samen of alleen 4 uur lang fietsen voor het goede doel.


Spinning Marathon 4 Foodstep

Jeanine Polman en Eline van Deurzen, organiseren voor "Foodstep Uganda" een spinningmarathon in samenwerking met ons en Daily fit.

In november van dit jaar fietsen Eline en Jeanine samen met 70 sportieve fietsers en "Vélo Afrique" een 700 km lange mountainbiketocht door Oeganda om het project van Foodstep Uganda te ondersteunen.

Om zoveel mogelijk sponsorgelden te genereren nodigen we iedere sporter van Fit4all uit voor deze sportieve uitdaging. Deze spinningmarathon vindt plaats op zaterdag 22 september a.s. van 9.00-13.00 uur op sportpark Mariënhoeve.

Samen 4 uur fietsen voor het goede doel. De marathon wordt, naast de sportieve inzet van spinning instructeurs van beide sportscholen, tussentijds extra gezellig met live muziek door een DJ uit Wijk. En tussendoor wordt er gezorgd voor water en snacks.

Leuk om met zoveel mogelijk leden een keer samen met dames en heren te fietsen.

Meedoen?!

Doe je mee? Geef je dan op door je aan te melden bij de balie of te bellen op 0343-431111. Kosten per fiets voor 4 uur fietsen 20 euro. Een fiets delen met je familie, vrienden of sportteam, kun je zelf regelen.


Meer informatie over het goede doel

Foodstep Uganda is een kleinschalige stichting in Oeganda die verstoten Oegandese kinderen opvangt en ondersteunt in huisvesting, kleding, voedsel, liefde, sport en spel. Tevens verzorgen ze scholing en daarmee continuïteit tot een zelfstandig bestaan. De financiële bijdragen van dit evenement komen rechtstreeks ten goede aan het project.

Wil je meer weten over het project van Jeanine en Eline? Kijk dan eens op hun speciaal hiervoor gemaakt Facebook Pagina.

Of kijk ook even op de website van de organisatie van Foodstep Uganda.Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »