Spinning 4 Hospice Marathon

Zaterdag 9 november organiseren we een Spinning Marathon als inzamelingsactie voor de Hospice in Wijk bij Duurstede. Je kan dit goede doel steunen door deel te nemen aan één of meerdere uren.
 
Spinning Marathon
 
Spinning 4 Hospice
Datum: Zaterdag 9 november
Tijd: 10.00 - 14.00
Kosten;€ 7,50 per uur, € 25,- voor 4 uren

Schrijf je in via het lesrooster.
 
Fiets mee voor het goede doel!
 
Naast de marathon zullen we andere "Special Edition" lessen organiseren. Ook zullen we jullie als rijders en sporters verzorgen van het benodigde voedsel en ondersteuning.
Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »