Special Spinning Ride!

Donderdag 8 maart hebben we weer twee Speciale Spinning lessen voor je het rooster. De twee avondlessen staan namelijk in het teken van de;

>>> Col du Galibier (19-20 uur)
>>> Alpe d'Huez (20-21 uur)


Alpe D'huez

Wij als Nederlanders zijn namelijk nog altijd recordhouders bij een Tour etappe met aankomst op de Alpe d'huez, met acht overwinningen, maar de Italianen zitten ons op de hielen. Zevenmaal won een renner uit dat land in het Alpendorp.

Veel Nederlandse supporters verzamelen zich altijd in bocht 7, die in de loop der jaren is omgedoopt tot Nederlandse bocht. In de wijde omtrek van Alpe d'Huez schijnt al dagenlang geen blikje bier meer te koop te zijn.

Col du Calibier

Het gemiddelde stijgingspercentage van de Galibier is 6,9 %, waarbij vooral de laatste kilometers pittig zijn met een percentage van zo'n 8,5 % (tegen de top aan zelfs ruim 10 %).

In 1936 legde Theo Middelkamp op deze bergpas de basis voor de eerste Nederlandse etappeoverwinning in de Ronde van Frankrijk. In 2015 was de bedoeling dat de Galibier werd beklommen maar dat ging niet door want er stond een tunnel op instorten waardoor de route veranderde en over de Croix de Fer ging

Op beeld en geluid

Op beeld en geluid en onder leiding van onze Spinning Instructeur Ronald Andréa worden de lessen gegeven. Het dragen van een hartslagband wordt aanbevolen.

Deze bergen beklimmen?

Schrijf je dan in via http://www.fit4all.nl/club_portal/lessons, bel naar 0343-431111 of meld je aan bij balie.

Datum: Donderdag 8 maart
Tijd: 19.00 - 20.00 (Col du Galibier)
Tijd: 20.00 - 21.00 (Alpe d'Huez)
Instructeur: Ronald Andrea

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »