Special Spinning Lessen

We hebben een aantal Speciale Spinning lessen de komende periode op het programma staan.

Spinning op woensdagavond

Vast in het rooster staat sinds de winter op woensdagavond dit Spinning uur. Een ideale conditie training om je tijdens de winter in conditie te houden nu buiten fietsen minder aantrekkelijk is.

LET OP; De les is geschikt voor zowel beginners als wat meer gevorderde fietsers en spinners.

Reserveer je plek via het lesrooster.

"Foute Kerst" Spinning

Lekker fout de kerst in Spinnen? Dat kan tijdens het speciale "Foute Kerst" Spinning uurtje op aanstaande zondag 22 december van 09.30-10.30. Bereid je voor op foute kerst tracks.

Reserveer je plek via het lesrooster.

Oliebollen Spinning

Zondag 29 december is er ook weer een Oliebollen Spinning les. Zoals elk jaar in het teken van de jaarwisseling met bijbehorende invulling. Van 09:30-10.30 kan je nog even goed uitzweten!

Reserveer je plek via het lesrooster.

Met sportieve groet,

Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »