Special Edition "Yoga Nidra"

Ontdek de kunst van bewuste diepe ontspanning tijdens onze Special Edition les van de Yoga. De les is donderdag 14 april eenmalig terug in het rooster. Verzeker je plek voor een cadeautje voor je lichaam en geest.

Special Edition

  • Donderdag 14 april
  • 21.00 - 22.00
  • Fit4all Wijk bij Duurstede
  • Door Marga van Meeuwen

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is de yoga van de ontspanning en van de slaap. Het lichaam slaapt, maar de geest blijft alert. Deze yogavorm gaat niet over beweging, maar over ‘liggen en luisteren’. En dat is juist het fijne, even helemaal niets.

Je moet je er maar gewoon aan overgeven. Het is de bedoeling dat je tijdens Yoga Nidra wakker blijft, meer hoef je niet te doen. Tip: Trek makkelijk zittende kleding aan en neem eventueel een dekentje mee.

Inschrijven kan via het lesrooster.

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »