Revalidatie na Corona

Heb je of ken je iemand die nog klachten ervaart ten gevolge van COVID-19? Klachten zoals o.a. benauwdheid, kortademigheid, verminderde conditie en/of spierkracht. Waardoor het dagelijkse functioneren en/of werk beperkt uitgevoerd kan worden?

Geschoolde fysiotherapeuten

Onze specifiek geschoolde fysiotherapeuten voor COVID-19 revaldatie helpen je graag op weg naar een goed herstel. Een persoonlijk opgesteld revalidatie traject kan sterk bijdragen aan het herstel. Wij gebruiken hierbij de laatste wetenschappelijke inzichten en moderne meetapparatuur.

Revalidatie na Corona

Wij bieden revalidatie aan voor mensen die herstellende zijn van het Corona-virus. Het revalidatietraject is maatwerk en dus persoonlijk afgestemd. We zullen eerst een uitgebreide intake doen. Om vervolgens persoonlijke parameters op te stellen zodat overbelasting en verergering van de klachten wordt voorkomen.

Vergoeding

Voor een revalidatie traject na COVID-19 zijn speciale vergoedingen vrijgemaakt. Zo wordt de fysiotherapie (na verwijzing) vanuit de basisverzekering vergoed. Aarzel dan ook niet wanneer je nog klachten hebt dit goed te laten herstellen cq. begeleiden.

Onze Fysiotherapie is open tijdens de Lockdown. Bel ons gerust voor vragen of het maken van een afspraak via 0343-431111.

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Corona Revalidatie

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »