Personal Training in Doorn!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons succesvolle "Fit vanuit Jezelf" programma en Personal Training nu ook beschikbaar zijn op onze locatie in Doorn!


Ben je op zoek naar een optimale begeleiding van je persoonlijke fitness of gezondheidsdoelstellingen? Dan bied onze Personal Training in Doorn door middel van het bekende Fit vanuit Jezelf programma de oplossing.

Personal Trainer Doorn
Jeffrey Verhagen is onze Personal Trainer in Doorn. Jeffrey is afgestudeerd als fysiotherapeut, een gecertificeerde Personal Trainer en Lifestyle Coach. Zijn unieke combinatie van vaardigheden en expertise maakt hem de perfecte persoon om je persoonlijke doelen te behalen middels onze Fit vanuit Jezelf aanpak.

Het "Fit vanuit Jezelf" programma is ontworpen om individuen te helpen een gezondere levensstijl te bereiken door middel van persoonlijke begeleiding, op maat gemaakte trainingsplannen, voedingsadvies, en voortdurende ondersteuning. Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen, of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, dit programma is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

Fit vanuit Jezelf Programma

Persoonlijke Begeleiding: Jeffrey werkt nauw met je samen om een trainingsprogramma te ontwikkelen dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en uitdagingen. Onze oefenzaal bied alle mogelijkheden binnen je training.

Voedingsadvies: Ontvang deskundig advies om je eetgewoonten te verbeteren en een voedingsplan dat je helpt je doelen te bereiken. Niet te moeilijk, maar praktische tips en afgestemd op je huidige mogelijkheden.

Lifestyle Coaching: Jeffrey biedt de ondersteuning en motivatie die je nodig hebt om gezonde gewoonten te ontwikkelen en te behouden. Hij begrijpt het proces van gedragsverandering en geeft toepasbare feedback.

Gratis Kennismakingsgesprek

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een gezonder en fitter versie van jezelf? Plan dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Jeffrey Verhagen. Hij bespreekt graag je wensen, behoeften en onderzoekt of het Fit vanuit Jezelf programma je kan helpen richting jouw persoonlijke  gezondheids- en fitnessdoelstellingen.

Neem contact met ons op via 0343-431111 of fit@fit4all.nl om je afspraak te plannen. 

Met sportieve groet,

Team Fit vanuit JezelfTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »