Open Dag Senioren Sport

Op maandag 6 maart organiseren we speciaal voor iedere Senior die zijn jeugdigheid wilt behouden een open dag!
 
Ken jij of ben jij een "Senior" die graag vitaal, fit en gezond wilt blijven. En wilt weten hoe je dit kan doen. Dan is onze Open Dag echt iets voor hem/haar of jouw!

 
Maandag 6 maart
 
We hebben een specifiek programma opgesteld om te laten zien hoe je onder professionele begeleiding in een toegankelijke sfeer kan sporten. Tijdens deze zal er in verschillende vormen onderwerpen op het gebied van veilig, gedoseerd en effectief bewegen plus trainen aan bod komen.
 
Tijdens de Open Dag zal er onder andere;
  •  Presentatie "Verantwoord Sporten"

Iedereen weet dat sporten goed voor je is. Maar hoe zorg je ervoor dat je geen blessures oploopt? Je bent ook geen 20 meer, dus waar hoe je rekening mee!

  •  Speciale Demonstratie Training

Is dat niet saai sporten in de Fitness? Wij denken van niet! Doordat we op een andere manier Fitness geven! In groepsverband, onder begeleiding en veel variatie in oefeningen.

Klinkt leuk maar wat is het? Revolutionaire manier om je training te doseren. Nooit meer "te hard" trainen! Want deze Methode doseert je training zelf op basis van je vorm van de dag!


Programma open dag
 
11:45 – 12:00 Ontvangst met koffie/thee
12:00 – 12:20 Presentatie
  • Verantwoord bewegen!
  • Waarom en hoe?
  • Door: David Bouwmeester (Fysiotherapeut en Inspanningsspecialist Fit4all)
12:20 – 12:40 Demonstratie valpreventie–en circuit-training.
12:40 – 13:00 Demonstratie verantwoord sporten op oudere leeftijd.


Aanmelden?!
 
Deze open dag is een vervolg op de geslaagde themadag voor ouderen; "Gezond en Veilig wonen", van 29 oktober 2016 in het Ewoud En Elisabeth Gasthuis wat op initiatief van de Gemeente Wijk bij Duurstede was georganiseerd.
 
Aanmelden kan door te bellen naar Fit4All Fysiotherapie & Sport op 0343-431111, mailen naar fit@fit4all.nl of door ons contactformulier in te vullen. Let wel, we hebben een beperkt aantal plekken dus aanmelden is noodzakelijk.
 
 


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »