Nieuwe Vestiging Langbroek

We hebben leuk nieuws!

Met trots kunnen we melden dat we rond het einde van dit jaar de grenzen van Fit4all zullen verleggen. Er komt namelijk een tweede locatie van Fit4all. Deze zal gevestigd worden in het Dorpshuis van Langbroek.

 

Locatie Langbroek

In Langbroek zullen we aanbieden wat we in Wijk bij Duurstede al doen sinds 2005. Een setting waar je in een open en toegankelijke sfeer enthousiast zal worden om je lichaam gezond en fit te houden.

Dit gaan we ook in Langbroek doen door het aanbieden van specialistische fysiotherapeutische zorg en het sporten onder deskundige en persoonlijke begeleiding. Zoals je het nu al van ons gewend bent in Wijk bij Duurstede.

 

Revalidatiecentrum

Met onze vestiging in Langbroek willen we onze expertise en ervaring in de revalidatie in een groter gebied gaan delen. Zo zullen we naast het bekende Fit4all concept in Langbroek een optimale setting creëren voor revalidatie na een orthopedische of algemene ingreep.

We zien nu al veel mensen die voor en/of na een operatie bij ons revalideren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een revalidatie na een nieuwe heup, of na voorste kruisband en schouder operatie. Ook voor mensen na een hartoperatie, met longproblemen zoals COPD en vermoeidheidsklachten hebben wij een ideale setting voor herstel.

 

Voordelen Fit4all'er

We blijven het concept van Fit4all kleinschalig en persoonlijk houden. Je hebt als Fit4all’er wel de mogelijkheid om op beide locaties te sporten met hetzelfde abonnement. Hiermee willen we onze sporters meer mogelijkheden geven om te kunnen sporten ook op de drukkere tijden.

 

Feestelijke opening

Bij de start zal er een feestelijke opening worden georganiseerd. Hiervoor zijn jullie bij deze al uitgenodigd. We hebben echter nog geen officiële startdatum en opening en zullen jullie hiervan op de hoogte houden.

 

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Fit4all Fysiotherapie & Sport LOGOTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »