Nieuw Lessen (DO) vanaf 2019

De donderdag avond komt er een beetje anders uit te zien in 2019. Vanaf 6 januari introduceren we namelijk een aantal nieuwe lessen die zeker het proberen waard zijn. Zo introduceren we een nieuwe les genaamd "Kick & Core" onder begeleiding van onze Kicksbox Kampioene Nina.

Het nieuwe programma voor de donderdag ziet er als volgt uit;

18.00 - 19.00 Fit4all Groepsles (verplaatst)
19.00 - 20.00 Kick & Core (NIEUW)
20.00 - 21.00 Cross Core "Elite" (NIEUW)


Kick & Core les

Onze Europees Kampioen Kickboxen Nina gaat deze gevarieerde vorm van interval training verzorgen. Het is een mix van onze bekende Cross Core les met technieken en trainingsprincipes vanuit het Kickboxen.

Met behulp van speciale Kickbox artributen en je sportende collega als 'sparrings' partner (er wordt natuurlijk niet echt gespart) zal deze training een boost geven aan je conditie. Maar daarnaast gewoon een leuke, intensieve en gevarieerde manier van sporten!


Cross Core "Elite"

De naam zou je al een vermoeden kunnen geven. Maar ondanks dat deze les natuurlijk voor iedereen beschikbaar is gaat die net een stukje verder dan onze gewone Cross Core les.

Je zal nog meer uitgedaagd worden, waarbij in deze les de keuze zal vallen om de wat intensievere varianten van bekende oefeningen te voltooien. Kortom een uitdagende en wat meer uitgebreidere vorm van Cross Core.

Reserveren van de lessen doe je zoals altijd via het lesrooster.

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »