NIEUWE Les: Easy Flow Yoga

Onze Easy Flow Yoga is vanaf volgende week nieuw in het lesrooster. Een toegankelijke en eenvoudige benadering van verschillende Yoga houdingen. Ideaal wanneer je wilt beginnen met Yoga of je lichaam wat 'ouder' voelt.
 
Wat is Easy Flow Yoga?
 
De Easy Flow Yoga is een zeer rustige Yoga stijl. Karakteristiek is dat de oefeningen en houdingen voor een ieder toegankelijk en goed uit te voeren zijn.
 
Wanneer je herstelt van een blessure of ziekte, wat ouder bent of wel eens vermoeid. Dan is de Easy Flow Yoga les ideaal om jouw lichaam in beweging te houden binnen jouw eigen grenzen.
 
Probeer het eens!
 
Benieuwd wat de les inhoud? Geen betere manier door het gewoon eens te proberen. Schrijf je in via het lesrooster.
 
Nog geen lid? Geen probleem, bel ons gerust via 0343-431111 en je kan de les vrijblijvend en gratis uitproberen.
 
Datum & Tijd
 
Locatie: Fit4all Wijk bij Duurstede
Datum: v.a. Donderdag 8 oktober
Tijd: 13.00 - 14.00
 
Met sportieve groet,
 
Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »