NIEUW: Military Bootcamp

We starten op maandag 15 april met een nieuwe Special Edition les "Military Bootcamp". Vanaf 15 april kan je 6 weken lang onder deskundige LEIDING buiten sporten.
 
Onderofficier i.o. Niels zal de les op maandag en woensdagavond gaan verzorgen van 19.00-20.30. Op maandag is de les in Langbroek en woensdag in Wijk bij Duurstede.

Military Bootcamp
 
Niels zal jullie gaan trainen met de middelen die de natuur en omgeving te bieden heeft. De les is voor iedereen toegankelijk, maar let wel. De naam doet je wellicht al iets vermoeden, er gaat gezweet worden

Vanuit zijn kennis en kunde uit de onderofficiers opleiding zal Niels jullie een snufje van een Defensie training geven. Er wordt altijd gestart vanaf de locaties van Fit4all in Langbroek of Wijk bij Duurstede.

Durf jij het aan?

Reserveer je plek door je aan te melden via het lesrooster.

Maandag 19.00-20.30
Prinsenplein 2B, 3947 PG Langbroek

Woensdag 19.00-20.30
Zandweg 13-15, 3962 EA Wijk bij Duurstede

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »