Lockdown Challenge

Blijf tijdens de lockdown in beweging en maak kans op mooie prijzen!

Lockdown Challenge

We dagen je tijdens de lockdown uit om in beweging te blijven. Gewoon bewegen is net zo, zo niet belangrijker, dan sporten om gezond te blijven. Hiervoor hebben we een Challenge bedacht vanuit een bestaand concept van de Hersenstichting.

Door simpelweg een "Ommetje" te maken kan je punten scoren, wie aan het einde van de lockdown de meeste punten heeft is de winnaar. Tijdens de Challange kan je in de App continu de tussenstand volgen. Wij gaan vanuit Fit4all graag met jullie de uitdaging aan.

Meedoen aan de Challenge

Hoe kan je meedoen? Volg onderstaande stappen:

Stap 1. Ga naar de appstore en download de app ´Ommetje lopen´.

Stap 2. Maak een account aan.

Stap 3. Bij de vraag wil je meedoen in een Team? Klik dan op Ja.

Stap 4. Vul bij Team code deze code in: FTGGQ

Stap 5. Nu sta je in de lijst Fit4Walking en kan je beginnen, succes!

BELANGRIJK: start wel de app voordat je gaat beginnen aan een wandeling.


Heel veel succes.

Met sportieve groet,

Roben Schenk

Namens Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »