Last van Hooikoorts?!

Dan hebben een simpele maar uiterst effectief middel om jouw hooikoorts klachten te verminderen.

Onze ervaringsdeskundige en Fysiotherapeut Wesley is bekend met "Medical Taping Concept" bij hooikoortsklachten. Binnen 1-2 behandelingen merk je direct of het tapen jouw hooikoortsklachten kan verminderen!

Hoe kan Medical Taping werken bij Hooikoorts klachten?

Doordat er invloed wordt uitgeoefend op de zogenoemde "segmentale relaties" binnen het lichaam, net als bij bijvoorbeeld bindweefselmassage, heeft de CureTape® ook effect op de segmentale structuren met als voordeel dat tapen een 24- uurs behandelmethode is.

De tapetoepassing kan er voor zorgen dat jouw hooikoortsklachten sterk verminderen of dat je zelfs klachtenvrij het seizoen doorkomt.


Bij wie werkt het?

Niet alleen bij mensen met hooikoorts maar ook met COPD (Chronische Bronchitis en Longemfyseem) blijkt de CureTape® te helpen voor o.a.
--> Minder medicatie gebruik
--> Meer longinhoud

De resultaten zijn spectaculair en het is een gemiste kans om deze tapemethode niet toe te passen bij iemand met hooikoorts en CureTape®.

We nemen bij een ieder een korte vragenlijst af om te kunnen evalueren of de tape het gewenste effect heeft. De resultaten binnen onze praktijk zijn al veelbelovend.

Afspraak maken

Dit doe je door te bellen naar Fit4All 0343-431111 of even aan te melden bij de Balie.

Binnen twee sessies van 10-15 minuten weten we al of je ermee geholpen bent. De behandeling valt binnen de normale voorwaarden van vergoeding Fysiotherapie.

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Ps; de gebruikte afbeelding is afkomsting van FysioTape.nlTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »