Knie & Heup Artrose Webinar

Donderdag 25 november om 19.00 organiseren we een Gratis Webinar over Knie & Heup Artrose. We delen de laatste inzichten en praktische tips wat je het beste kan doen bij Artrose.
 
Wat te doen bij Artrose?
 
Pijn in de knie of rond de heup wat hindert tijdens het bewegen? Zou er sprake kunnen zijn van artrose? In ons Webinar geven we inzicht wat artrose is, hoe je het herkent, maar ook vooral wat de mogelijkheden zijn bij artrose.
 
Het webinar zal verzorgt worden door Bastin Hofman, fysiotherapeut en manueeltherapeut bij Fit4all. Bastin heeft meer dan 15 jaar ervaring als fysiotherapeut en is gespecialiseerd in revalidatie van o.a. artrose klachten.
 
De volgende onderwerpen zullen aan bod komen;
  • Wat is Artrose?
  • Wat te doen bij Artrose?
  • Wat is er zelf aan te doen?
  • Is een operatie noodzakelijk?
  • Beantwoorden van vragen
 
Gratis Aanmelden
 
Het webinar is Gratis te volgen vanuit het huis. Het enige wat u nodig heeft is een internet verbinding en beeldscherm. Na aanmelding krijgt u een link waarmee u op donderdag 26 november om 19.00 de presentatie kan bijwonen.
 
U kunt zich eenvoudig aanmelden via deze link.
Noot; De presentatie wordt alleen LIVE verzorgd en niet opgenomen
 
Met vriendelijke groet,
 
Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »