Introductie Inspanningstest Langbroek

Vanaf vorige week hebben we een nieuwe Wattbike geïnstalleerd in Langbroek. Dit geeft ons en jou nog meer mogelijkheden om je Cardio training naar een hoger niveau te brengen.

Bepalen van je conditie, afstemmen van je trainingsintensiteit en voor fietsers het bepalen van je maximale vermogen in Wattage. Dit doen we op de Wattbike in combinatie met onze innovatieve Energy Controle Methode.


WATTBIKE & ENERGY CONTROL

Door het testen op de Wattbike fiets kunnen we je trainingen accuraat personaliseren, aansturen en analyseren. Heb je de test gedaan. Dan kan met de (gratis) Wattbike App heel makkelijk jouw trainingsschema uitvoeren.

Hiernaast gebruiken Energy Control Methode bij het afnemen van de professionele inspanningstest. Dit geeft ons nog meer inzicht in onder andere je;
• Conditie (VO2max)
• Maximale hartslag
• Hartslag zones
• Omslagpunt


OOK BIJ FYSIEKE KLACHTEN

Het grote voordeel van de software is ook dat hiervoor niet altijd een maximale inspanning vereist is. Dit maakt de meting ideaal voor mensen met fysieke klachten (zoals COPD, ME/CVS, fybromyalgie) en/of vermoeidheid.

• Objectieve inspanningsmeting
• Accurate bepaling hartslagzones voor training
• Effectief training bij vermoeidheidsklachten
• Grote vermindering op terugval na de training
• Perfectioneren van je (cardio)training


INTRODUCTIE AANBOD

Normaal bieden we de test aan voor € 75,-. Wat al een koopje is in vergelijking met andere aanbieders. Maar ter introductie in Langbroek bieden we hem tijdelijk aan voor € 50,-

Vergoeding vanuit de verzekering kan ook. Hiervoor declareren we 2 behandelingen Fysiotherapie als hier indicatie voor is. Vraag dit even na bij één van onze Collega's.


AANMELDEN?!

Beschikbaarheid: 8 Test momenten
Tijden; Dinsdag of Donderdag van 17.00-18.00
Plaats; Fit4all Langbroek
Tester; Milou Lokven

Aanmelden doe je door te bellen naar 0343-431111 of aan te melden bij één van onze collega's.Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »