Hoe is het gesteld met je Conditie?

Hoe is het gesteld met je conditie na de afgelopen Corona maanden? Wil je gericht werken aan je conditie, met een persoonlijk afgestemd trainingsschema?

Je kan tijdelijke geheel GRATIS een volledige conditietest laten afnemen. Om jouw persoonlijke 'trainingszones' te bepalen en effectief je conditie te verbeteren.

Conditietest

De conditietest brengt ons in staat je conditie niveau te bepalen en daarbij horende 'hartslag zones'. Dat zijn verschillende zones ter bepaling van jouw trainingsintensiteit.

Afhankelijk van o.a. je conditionele gesteldheid zijn hartslag zones essentieel om ervoor te zorgen dat je niet 'te hard', maar ook niet 'te zacht' traint. De zones geven ook direct inzicht hoe je conditie ervoor staat.

Hartslagtraining

Wil je jouw conditie laten testen? Hoe sta je ervoor ten opzichte van gemiddelden en normwaarden? En/of gericht advies voor het opbouwen van je conditie?

Schrijf je dan zeker in voor een van de meetmomenten via het lesrooster.

Datum & tijd

Locatie; Fit4all Langbroek
Data; van 31-07 t/m14-08

*Maandag 17.00 - 18.00
*Woensdag 17.00 - 18.00
*Vrijdag 16.00 - 17.00
*Vrijdag 17.00 - 18.00

LET OP; Slechts 10 plekken beschikbaar!

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »