Hardloop Cursus voor Beginners

Op maandag 8 april gaat er weer een nieuwe hardloopgroep van start voor beginners. Wil je binnen 10 weken een afstand van 5 km onafgebroken kunnen hardlopen? Dan is deze Hardloopcursus iets voor jouw!

Onder professionele begeleiding wordt je in een groep 2x per week getraind en begeleid naar deze 5 km. Het doel is dat je na 10 weken 5 km kan hardlopen zonder dat je daarbij blessures oploopt.

Effectieve opbouw

De hardloopcursus bied alle aspecten van het hardlopen. Zo wordt onder andere je looptechniek bekeken, looptechniek oefeningen gedaan en verschillende vormen van conditie training toegepast. De les wordt begeleid door Personal Trainer en Hardloopspecialist Yvonne. 

De trainingen zijn vanaf 8 april op;

  • Maandagavond van 20.00-21.00
  • Woensdagavond van 19.00-20.00


Aanmelden

Inschrijven voor de Hardloop Cursus doe je door de eerste les te reserveren op maandag 8 april in het lesrooster.

Er is een maximum van 20 sporters voor de 10 weken durende Cursus. De Cursus gaat van start bij een minimum van 12 inschrijvingen.

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »