Happy International Yogaday!

Wist je dat het vandaag Internationale dag van de Yoga is?!

Sinds 2015 wordt op 21 juni de dag van de Yoga gevierd. Een Yoga les heeft fysieke, mentale en spirituele aspecten wat het uniek maakt van andere sport lessen. 

We brengen dan ook graag onder de aandacht dat we bij Fit4all blij zijn met ons aanbod aan Yoga lessen en Yoga onze instructrice Marga. Wil je het eens proberen?

Ons aanbod van Yoga is op;
  • Dinsdag 08.15 in Langbroek
  • Dinsdag 10.00 in Wijk bij Duurstede
  • Dinsdag 20.00 in Wijk bij Duurstede
  • Donderdag 10.00 in Wijk bij Duurstede
Te reserveren via het lesrooster.

Cadeautje voor beginners

Wil je in een rustige omgeving, vanuit huis, kennismaken met Yoga? Dat kan ook. We hebben 12 online lessen beschikbaar staan in ons club portal. Een les daarvan vind je hieronder;Fijne dag.

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »