UPGRADE Behandeling Artrose Knie/Heup

Heeft u pijn ten gevolge van knie en/of heup artrose? En bent u momenteel niet onder behandeling bij een fysiotherapeut? Dan hebben wij een interessante ontwikkeling voor u!

Wetenschappelijke implementatie

Onze twee manueel therapeuten in opleiding, Annick en Joey, zijn binnen onze praktijk intensief bezig om de zorg voor artrose klachten te verbeteren.

Hierbij hebben ze onze collega Fysiotherapeuten geschoold in de laatste wetenschappelijke inzichten ten aanzien van artrose klachten. Welke vorm van therapie werkt het best? En hoe moet dit worden uitgevoerd!

Dit doen ze niet alleen ter afsluiting van hun laatste jaar aan de SOMT (opleiding Manuele Therapie). Maar is ook een vast onderdeel in ons Interne Scholingsprogramma.

Knie en/of heup artrose?

Heeft u last van pijnklachten en/of belemmeringen in uw knie of heup? Ten gevolge van artrose? Dan kunnen wij u effectief helpen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Vergoeding kan plaatsvinden vanuit de Aanvullende Verzekering. Of op basis van een verwijzing van de huisarts vanuit de de Basis Verzekering.

Twijfelt u of er sprake is van Artrose klachten? Wij zijn tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om Artrose klachten te kunnen diagnostiseren. Of liever nog uit te kunnen sluiten.

Afspraak maken

Een afspraak kunt u maken door te;

Bellen naar 0343-431111
Mailen via https://fit4all.nl/afspraak-fysiotherapie

Of gewoon binnen te lopen bij Fit4All Fysiotherapie & Sport op de;

  • Zandweg 13-15, 3962 EA te Wijk bij Duurstede
  • Birkastraat 123, 3962 BP te Wijk bij Duurstede
  • Prinsenplein 2B, 3947 PG te Langbroek
  • *Let hierbij op de Openingstijden


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »