GaitSmart Loopanalyse Dag

Is je looppatroon verstoord door een pijnklacht, blessure of doordat je geopereerd bent?! Een verstoord looppatroon kan een grote belemmerende factor in je herstel vormen!
 
Woensdag 13-06 hebben we bij Fit4all weer een GaitSmart Service Nederland testdag. Een revolutionaire manier om je looppatroon te meting volgens wetenschappelijke normwaarden.
 
Ideaal voor mensen die revalideren van een blessure om een optimale voorwaarde voor herstel te creëren in het normale lopen. Maar ook zeker bij elke andere blessure waarbij het looppatroon verstoord is.
 
Meer info over de meting? Vraag er naar bij één van onze Fysiotherapeuten.

Info testdag
Testdag woensdag 13-06
Tussen 12.00 - 17.00
Kosten; Fysiotherapeutisch consult (€ 30,-)

Inschrijven/opgeven?
Dat doe je door te bellen naar 0343-431111, of door een afspraak te maken via één van onze Fysiotherapeuten.
 


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »