Fysiotherapie eConsult Beschikbaar

We bieden de mogelijkheid om online uw vragen te stellen over uw lichamelijke klachten. Dit gaat gemakkelijk en snel via een online verbinding met of zonder beeld.

Aangepaste diensten

Vanwege de maatregelen betreffenede het Corona virus bieden we tot 6 april geen fysieke behandelingen aan. Dit in navolging van de richtlijnen vanuit de overheid, de richtlijnen van het RIVM en beleid vanuit onze beroepsgroep (KNGF).

Ondanks deze maatregelen kunt u nog steeds bij ons terecht voor uw lichamelijk klachten. Alleen op een aangepaste manier via een online dienstverlening. We maken hierbij gebruik van een speciaal ontwikkeld en beveiligde omgeving waardoor de communicatie vertrouwelijk blijft.

Afspraak maken

Omdat het video consult als een website werkt kun je het op alle apparaten met een webcam, microfoon, internet (en een webbrowser zoals bijvoorbeeld Internet Explorer, Chrome of Firefox) gebruiken, het werkt dus ook op je smartphone, tablet of computer zonder dat er speciale software nodig.

Een afspraak maken kunt u doen via dit formulier. Wij nemen volgens zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen.

Met vriendelijke groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »