Fit vanuit een Kratje

Andere tijden geven nieuwe ideeen. Naast het grote aanbod van Online Lessen willen we daar iets aan toevoegen. Vanuit die gedachte hebben we het "Fit vanuit je Kratje" concept bedacht.

Fit vanuit je Kratje

Om wat meer variatie en weerstand te kunnen geven aan je Online Les zoals bijvoorbeeld een Fitness, Senioren Fitness en/of Cross Core les kan je gaan werken met het "Fit vanuit je Kratje". Je kan een kratje met sport atributen reserveren, waarbij we een specifieke les hebben met de betreffende atributen hebben gemaakt. 

Hoe werkt het?

Je reservereert via het lesrooster een kratje met trainingsmaterialen. Dit kratje is, na reserveren via het lesrooster, op vaste tijden op te halen bij de balie in Wijk bij Duurstede. Het kratje dien je weer binnen 2,5 uur terug te brengen zodat een andere sporter hem kan gebruiken.

Naast de materialen zit er in het kratje ook een QR code naar de specifieke trainining. Deze trainingen zijn ook te vinden via de Online Lessen in het lesrooster. De training is opgebouwd uit een serie oefeningen van 12 minuten. Je kan serie daarna zelf nog 1/2x herhalen voor een volledige trainining.

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »