Extra Les "DanceFit"

Vanaf april kan je met een dansje het weekend in! Op vrijdagochtend nog even tijd voor jezelf, met het voorjaar inzicht. Wat is er nu leuker om wat extra calorieën te verbranden tijdens een heerlijke DanceFit les.
 
DanceFit op vrijdag
 
Naast de woensdagavond kan je vanaf 1 april ook op vrijdagochtend komen bewegen op muziek. Geen moeilijke choreografie, lekker dansen op leuke beats.
  • Vanaf vrijdag 1 april
  • 10.00 - 11.00
  • Fit4all Wijk bij Duurstede
  • Door Chotimah 
Inschrijven kan via het lesrooster.
 
Met sportieve groet,
 
Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »