Contracten Fysiotherapie 2017

Ook in 2017 hebben we voor de Fysiotherapie van Fit4All contracten met alle zorgverzekeraars! Wil je in 2017 de beste Fysiotherapeutische zorg dan kom je ook volgend jaar in aanmerking voor vergoeding vanuit je zorgverzekering.

Het is verstandig elk jaar even opnieuw je polis en aanvullende verzekering te controleren. Het kan namelijk zijn dat het pakket van dit jaar niet hetzelfde dekt als vorig jaar.

http://www.fit4all.nl/fysiotherapie


Het kan zijn dat op sommige website nog vermeld staat dat we geen contract. Dit heeft te maken met het feit dat Fit4all over gegaan is van een eenmanszaak naar een VOF. Hiervoor hebben we een andere AGB-code gekregen en moesten nieuwe contracten worden afgesloten.Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »