Buiten Sporten v.a. 21-12-'21

Vanaf morgenochtend, dinsdag 21 december, kan je buiten komen sporten in Langbroek.

We hebben de tent in Langbroek weer opgezet, vooralsnog niet in Wijk bij Duurstede. Met een duidelijke afscheiding en binnen de huidige regels hebben we in de tent plek voor 4 mensen per uur. 

Wij maken elke dag een nieuwe'"Training van de Dag" voor je en hebben de benodigde attributen klaar staan. Je kan zo zelf het trainingsschema afwerken wat we dus klaar hebben liggen. 

Wil je buiten sporten, reserveer je plek via het lesrooster.

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »