Kinderopvang

Elke doordeweekse ochtend bieden we als extra service kinderopvang. Zo kan je van maandag tot vrijdag in de ochtenden (zie tijden hieronder) zonder extra kosten je kind meenemen wanneer je zelf wilt gaan sporten.

In onze wachtruimte hebben we verschillende soorten speelgoed, kleurplaten en kinderprogramma’s om de kinderen een leuke tijdsbesteding aan te bieden. Er is altijd iemand aanwezig om een oogje in het zijl te houden.

We zijn ons bewust dat we  niet de ruimte hebben om dezelfde zorg aan te bieden in vergelijking tot een kinderopvang. Daarvoor hebben we een aantal voorwaarden opgesteld waarin we omschrijven wat voor zorg we voor de kinderen kunnen leveren.

Voorwaarden Kinderopvang

* Kinderopvang dient, net zoals de sportlessen vooraf gereserveerd te zijn via ons reserveringssysteem

* Kinderopvang vind enkel plaatst op;

  • Maandag van 09:00-11:00
  • Dinsdag van 8:45-10:30
  • Woensdag van 09:00-11:00
  • Donderdag van 9:00-10:30
  • Vrijdag van 08:45-11:00

* In totaal zijn er 5 plekken beschikbaar.

* De kinderopvang is bedoeld voor kinderen tussen de 2 & 5 jaar.

* Kinderen onder de 2 jaar in overleg met een balie medewerkster (worden gereserveerd als 2 plekken)!

* Kinderen boven de 5 jaar ook in overleg met een balie medewerkster!

* Tijdens de opvang geven wij geen hapjes of flesjes.

Kinderopvang uitproberen?

Benieuwd of je kind op zijn plaats is tijdens het sporten? Wanneer je jezelf aanmedlt voor een Gratis Proefweek sporten. Geef ons dan ook even aan dat je jouw knd mee wilt nemen. Zodat we kunnen bekijken of er voldoende plek is om jouw kind op te vangen.

Een afspraak voor een gratis proefweek maak je door te bellen naar 0343-431111 , mailen naar fit@fit4all.nl of in te schrijven via ons contact formulier.

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »