Kinderopvang

Elke doordeweekse ochtend bieden we als extra service kinderopvang. Zo kan je tussen 09.00-10.30 zonder extra kosten je kind meenemen wanneer je zelf wilt gaan sporten.

In onze wachtruimte hebben we verschillende soorten speelgoed, kleurplaten en kinderprogramma’s om de kinderen een leuke tijdsbesteding aan te bieden. Er is altijd iemand aanwezig om een oogje in het zijl te houden.


Kinderopvang uitproberen?

Benieuwd of je kind op zijn plaats is tijdens het sporten? Je kan net als bij de Gratis Proefweek sporten ook gewoon je kind meenemen. Zo kan niet alleen zelf, maar ook voor je kind de sfeer bij Fit4all proeven.

Een afspraak voor een gratis proefweek maak je door te bellen naar 0343-431111 , mailen naar fit@fit4all.nl of in te schrijven via ons contact formulier.

"De persoonlijke ervaringer en specifieke resultaten die op deze site vermeld worden kunnen per persoon verschillen
en zijn niet gegarandeerd. Alle informatie verwijst naar producten en diensten van Fit4all". Disclaimer

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »