Diner | Taco's met geroosterde bloemkool & mango salsa
29138691?w=400&h=400&g=5&m=>&c=Image
Bereidingstijd 25 minuten
Aantal personen 1
Ingrediënten
  • 100 gram mango stukjes, diepvries
  • 200 gram bloemkoolroosjes
  • 100 gram kikkererwten, uit blik
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 snufje komijnpoeder
  • 1 snufje chilipoeder
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 3 taco's (schelpen)
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt (10% vet)
Bereidingswijze
  1. Laat de mango blokjes ontdooien. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Doe de bloemkool roosjes samen met de kikkererwten in een kom en meng met de olie en kruiden.
  3. Verdeel de bloemkool met kikkererwten gelijkmatig over de bakplaat met bakpapier. Rooster 20 minuten in het midden van de oven.
  4. Snijd de mango en paprika in kleine blokjes. Snipper de ui. Meng alles in een kommetje door elkaar.
  5. Voeg de taco schelpen de laatste paar minuten toe aan de bloemkool met kikkererwten in de oven en verwarm mee.
  6. Vul de taco's met de bloemkool en kikkererwten. Schep de mango salsa en yoghurt erover.
Voedingswaarden

Kcal: 541
Eiwit: 17 gram 
Koolhydraat: 68 gram
Vet: 22 gram

Terug
+
Fit4all Fysiotherapie en Sport
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline