Bereidingstijd
25 minuten
Aantal personen
1
Ingrediënten
- 100 gram mango stukjes, diepvries
- 200 gram bloemkoolroosjes
- 100 gram kikkererwten, uit blik
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 snufje komijnpoeder
- 1 snufje chilipoeder
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 3 taco's (schelpen)
- 2 eetlepels Griekse yoghurt (10% vet)
Bereidingswijze
- Laat de mango blokjes ontdooien. Verwarm de oven voor op 190 °C.
- Doe de bloemkool roosjes samen met de kikkererwten in een kom en meng met de olie en kruiden.
- Verdeel de bloemkool met kikkererwten gelijkmatig over de bakplaat met bakpapier. Rooster 20 minuten in het midden van de oven.
- Snijd de mango en paprika in kleine blokjes. Snipper de ui. Meng alles in een kommetje door elkaar.
- Voeg de taco schelpen de laatste paar minuten toe aan de bloemkool met kikkererwten in de oven en verwarm mee.
- Vul de taco's met de bloemkool en kikkererwten. Schep de mango salsa en yoghurt erover.
Voedingswaarden
Terug
Kcal: 541
Eiwit: 17 gram
Koolhydraat: 68 gram
Vet: 22 gram