Bereidingstijd
5 minuten
Aantal personen
1
Ingrediënten
- ½ komkommer
- 1 teen knoflook
- 2 eetlepels Griekse yoghurt (10% vet)
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 2 boterhammen, volkoren
- 3 plakken runderrookvlees
Bereidingswijze
- Halveer de komkommer in de lengte en snijd beide helften in dunne plakjes.
- Pers het teentje knoflook.
- Meng de yoghurt met de knoflook en witte wijnazijn. Roer dit sausje door de komkommer.
- Besmeer 1 boterham met de helft van de komkommer salade. Leg hierop de plakjes rookvlees en leg de andere boterham er bovenop.
- Snijd de sandwich in de breedte door midden en serveer de overgebleven komkommer salade ernaast.
Voedingswaarden
Terug
Kcal: 240
Eiwit: 16 gram
Koolhydraat: 32 gram
Vet: 6 gram