Bereidingstijd
7 minuten
Aantal personen
1
Ingrediënten
Ingrediënten
- 100 gram edamame bonen
- 5 radijsjes
- 125 gram wortel
- 1 mandarijn
- 1 handje veldsla
- 1 cm gember
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 1 theelepel honing
- ½ eetlepel sojasaus
Bereidingswijze
- Spoel de edamameboontjes in een vergiet af met water en laat uitlekken.
- Snijd de radijsjes in vieren en de wortel in reepjes. Pel de mandarijn en maak de partjes los. Meng de radijs, wortel en mandarijn met de edamameboontjes en sla in een kom.
- Snijd het plakje gember heel fijn of rasp deze.
- Maak in een kommetje een dressing van de olie, azijn, honing, sojasaus en gember. Doe de dressing over de salade en hussel door elkaar.
- Serveer de salade in een diep bord.
Voedingswaarden
Kcal: 306
Eiwit: 14 gram
Koolhydraat: 26 gram
Vet: 17 gram
Terug
Eiwit: 14 gram
Koolhydraat: 26 gram
Vet: 17 gram