Bereidingstijd
5 minuten
Aantal personen
1
Ingrediënten
- 1 stengel bleekselderij
- 1 rode paprika
- ½ rode ui
- 100 gram cannellini bonen
- 100 gram gerookte kipreepjes
- 1 handje rucola
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd
Bereidingswijze
- Snijd de bleekselderij en paprika in blokjes. Snipper de ui. Spoel de cannellini bonen af met koud water.
- Verdeel de bleekselderij, paprika en rode ui samen met de cannellini bonen, kipreepjes en rucola in een kom.
- Maak een dressing van de olie, azijn en Italiaanse kruiden. Meng deze door de salade en hussel goed door elkaar. Breng naar wens op smaak met wat peper en zout.
- Serveer de salade in een kom of diep bord.
Voedingswaarden
Terug
Kcal: 324
Eiwit: 27 gram
Koolhydraat: 24 gram
Vet: 13 gram