Lunch | Salade met cannellini bonen & kipreepjes
29073669?w=400&h=400&g=5&m=>&c=Image
Bereidingstijd 5 minuten
Aantal personen 1
Ingrediënten
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 rode paprika
  • ½ rode ui
  • 100 gram cannellini bonen
  • 100 gram gerookte kipreepjes
  • 1 handje rucola
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd
Bereidingswijze
  1. Snijd de bleekselderij en paprika in blokjes. Snipper de ui. Spoel de cannellini bonen af met koud water.
  2. Verdeel de bleekselderij, paprika en rode ui samen met de cannellini bonen, kipreepjes en rucola in een kom.
  3. Maak een dressing van de olie, azijn en Italiaanse kruiden. Meng deze door de salade en hussel goed door elkaar. Breng naar wens op smaak met wat peper en zout.
  4. Serveer de salade in een kom of diep bord.
Voedingswaarden

Kcal: 324
Eiwit: 27 gram
Koolhydraat: 24 gram
Vet: 13 gram

Terug
+
Fit4all Fysiotherapie en Sport
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline