Lunch | Rauwe andijvie salade met appel & mozzarella
29214646?w=400&h=400&g=5&m=>&c=Image
Bereidingstijd 5 minuten
Aantal personen 1
Ingrediënten
  • ½ komkommer
  • 1 rode paprika
  • 1 appel
  • ½ avocado
  • 25 gram mozzarella
  • 50 gram andijvie, gesneden
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • ½ theelepel mosterd
  • 15 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
Bereidingswijze
  1. Snijd de komkommer in halve plakjes, de paprika in blokjes, de appel in partjes en de avocado in blokjes. Snijd ook de mozzarella in kleine stukjes.
  2. Doe de andijvie in een kom en voeg de gesneden ingrediënten hier aan toe.
  3. Meng de olie, azijn en mosterd in een klein schaaltje. Schenk de dressing over de salade en hussel door elkaar.
  4. Serveer de andijviesalade in een diep bord. Verkruimel de noten erover.
Voedingswaarden

Kcal: 547
Eiwit: 14 gram 
Koolhydraat: 33 gram 
Vet: 40 gram

Terug
+
Fit4all Fysiotherapie en Sport
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline