Bereidingstijd
5 minuten
Aantal personen
1
Ingrediënten
- ½ komkommer
- 1 rode paprika
- 1 appel
- ½ avocado
- 25 gram mozzarella
- 50 gram andijvie, gesneden
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- ½ theelepel mosterd
- 15 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
Bereidingswijze
- Snijd de komkommer in halve plakjes, de paprika in blokjes, de appel in partjes en de avocado in blokjes. Snijd ook de mozzarella in kleine stukjes.
- Doe de andijvie in een kom en voeg de gesneden ingrediënten hier aan toe.
- Meng de olie, azijn en mosterd in een klein schaaltje. Schenk de dressing over de salade en hussel door elkaar.
- Serveer de andijviesalade in een diep bord. Verkruimel de noten erover.
Voedingswaarden
Terug
Kcal: 547
Eiwit: 14 gram
Koolhydraat: 33 gram
Vet: 40 gram