Pre-bed | Proteïne hot chocolate
29142038?w=400&h=400&g=5&m=>&c=Image
Bereidingstijd 10 minuten
Aantal personen 2
Ingrediënten
  • 10 gram pure chocolade, 75% cacao
  • 1 sinaasappel
  • 75 ml Griekse yoghurt (10% vet)
  • 1 eetlepel agavesiroop
  • 200 ml volle melk
  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • 10 gram brinta
Bereidingswijze

Van warme chocolademelk kikker je weer helemaal op. Zeker als het buiten koud is!

  1. Hak de chocolade fijn.
  2. Boen de sinaasappel schoon en rasp 1 theelepel van de oranje schil heel fijn. Pers de halve sinaasappel uit. Meng de sinaasappelrasp in een kommetje met de Griekse yoghurt en ½ eetlepel agavesiroop.
  3. Schenk de melk in een pan. Roer de cacaopoeder in een kopje los met het sinaasappelsap en schenk dit bij de melk. Voeg de Brinta en 1 eetlepel agavesiroop toe en klop alles met een garde door elkaar. Breng de melk op matig vuur al kloppend aan de kook en klop de melk lekker schuimig.
  4. Schenk de chocolademelk in wijde glazen en schep het yoghurtmengsel erop. Garneer met de gehakte chocolade.
Voedingswaarden

Kcal: 224
Eiwit: 8 gram 
Koolhydraat: 23 gram
Vet: 11 gram

Terug
+
Fit4all Fysiotherapie en Sport
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline