Bereidingstijd
10 minuten
Aantal personen
2
Ingrediënten
- 10 gram pure chocolade, 75% cacao
- 1 sinaasappel
- 75 ml Griekse yoghurt (10% vet)
- 1 eetlepel agavesiroop
- 200 ml volle melk
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 10 gram brinta
Bereidingswijze
Van warme chocolademelk kikker je weer helemaal op. Zeker als het buiten koud is!
- Hak de chocolade fijn.
- Boen de sinaasappel schoon en rasp 1 theelepel van de oranje schil heel fijn. Pers de halve sinaasappel uit. Meng de sinaasappelrasp in een kommetje met de Griekse yoghurt en ½ eetlepel agavesiroop.
- Schenk de melk in een pan. Roer de cacaopoeder in een kopje los met het sinaasappelsap en schenk dit bij de melk. Voeg de Brinta en 1 eetlepel agavesiroop toe en klop alles met een garde door elkaar. Breng de melk op matig vuur al kloppend aan de kook en klop de melk lekker schuimig.
- Schenk de chocolademelk in wijde glazen en schep het yoghurtmengsel erop. Garneer met de gehakte chocolade.
Voedingswaarden
Terug
Kcal: 224
Eiwit: 8 gram
Koolhydraat: 23 gram
Vet: 11 gram