Ontbijt | Overnight oats met frambozen & pindakaas
29075122?w=400&h=400&g=5&m=>&c=Image
Bereidingstijd 5 minuten
Aantal personen 1
Ingrediënten
  • 50 gram havermout
  • 100 ml halfvolle yoghurt
  • 100 ml halfvolle melk
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 100 gram frambozen, diepvries
  • 1 eetlepel honing
Bereidingswijze
  1. Roer de avond ervoor de havermout met de yoghurt, melk en de helft van de pindakaas door elkaar in een afsluitbaar bakje. Zet het bakje in de koelkast.
  2. Laat de frambozen 's nachts in een schaaltje in de koelkast ontdooien.
  3. Haal 's ochtends de overnight oats uit de koelkast en voeg eventueel een scheutje water toe als je het te dik vindt.
  4. Pureer de frambozen met een vork en roer de honing erdoor.
  5. Serveer de helft van de overnight oats in een glas en schep de helft van de frambozen puree erover. Maak zo nog een laag. 
  6. Schep tot slot de rest van de pindakaas erover.
Voedingswaarden

Kcal: 477
Eiwit: 20 gram 
Koolhydraat: 61 gram 
Vet: 17 gram 

Terug
+
Fit4all Fysiotherapie en Sport
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline