Bereidingstijd
5 minuten
Aantal personen
1
Ingrediënten
- 50 gram havermout
- 100 ml halfvolle yoghurt
- 100 ml halfvolle melk
- 1 eetlepel pindakaas
- 100 gram frambozen, diepvries
- 1 eetlepel honing
Bereidingswijze
- Roer de avond ervoor de havermout met de yoghurt, melk en de helft van de pindakaas door elkaar in een afsluitbaar bakje. Zet het bakje in de koelkast.
- Laat de frambozen 's nachts in een schaaltje in de koelkast ontdooien.
- Haal 's ochtends de overnight oats uit de koelkast en voeg eventueel een scheutje water toe als je het te dik vindt.
- Pureer de frambozen met een vork en roer de honing erdoor.
- Serveer de helft van de overnight oats in een glas en schep de helft van de frambozen puree erover. Maak zo nog een laag.
- Schep tot slot de rest van de pindakaas erover.
Voedingswaarden
Terug
Kcal: 477
Eiwit: 20 gram
Koolhydraat: 61 gram
Vet: 17 gram