Bereidingstijd
10 minuten
Aantal personen
1
Ingrediënten
- 2 eieren
- 2 eetlepels halfvolle melk
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 1 eetlepel hummus
- 2 plakken rosbief
Bereidingswijze
- Breek de eieren boven een kom. Klop de eieren met de melk en wat peper en zout los met een vork.
- Verwarm de olie in een koekenpan. Schenk het eimengsel in de pan en bak op middelhoog vuur een omelet.
- Leg de omelet op een bord en laat een klein beetje afkoelen.
- Besmeer de omelet met de hummus en leg vervolgens de plakjes rosbief erop.
- Rol de wrap op, snijd in tweeën en serveer op een bord.
Voedingswaarden
Kcal : 329
Eiwit: 21 gram
Koolhydraat: 3 gram
Vet: 21 gram
Terug
Eiwit: 21 gram
Koolhydraat: 3 gram
Vet: 21 gram