Bereidingstijd
15 minuten
Aantal personen
1
Ingrediënten
- 150 gram krieltjes
- 100 gram tuinbonen (diepvries)
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 3 zongedroogde tomaten
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd
- 30 gram witte kaas (feta)
Bereidingswijze
- Breng 2 pannen met water aan de kook. Doe de krieltjes in 1 pan en kook in 8 minuten beetgaar. Doe de tuinbonen in de andere pan en kook in 6 minuten beetgaar.
- Snijd ondertussen de paprika in reepjes, de ui in halve ringen en de zongedroogde tomaten in stukjes.
- Verwarm de olie in een pan. Voeg de ui, paprika en Italiaanse kruiden toe en roerbak dit in 5 minuten gaar.
- Giet de tuinbonen en krieltjes af. Snijd de krieltjes in vieren en voeg deze samen met de tuinbonen en zongedroogde tomaat toe aan de paprika en ui. Roerbak nog 2 minuten.
- Serveer de krieltjes- en tuinbonenschotel in een diep bord en verkruimel de feta erover.
Voedingswaarden
Terug
Kcal: 413
Eiwit: 17 gram
Koolhydaat: 44 gram
Vet: 19 gram