Bereidingstijd
5 minuten
Aantal personen
1
Ingrediënten
- ¼ komkommer
- 1 bosuitje
- 1 eetlepel pindakaas
- ½ eetlepel (olijf)olie
- ½ eetlepel sojasaus
- 1 theelepel honing
- 100 gram gerookte kipreepjes
- 2 bollen, volkoren
- 1 handje veldsla
Bereidingswijze
- Snijd de komkommer in plakjes en het bosuitje in ringetjes.
- Meng de pindakaas met de olie, sojasaus en honig. Voeg hier een klein scheutje gekookt water aan toe en roer tot een smeuïge satésaus. Roer de kipreepjes erdoor. Breng op smaak met wat zout.
- Halveer het broodje en verdeel de veldsla over de onderste helft. Schep de kipsaté salade erover en maak af met plakjes komkommer en bosui. Leg de bovenkant van het broodje erop.
Voedingswaarden
Terug
Kcal: 526
Eiwit: 34 gram
Koolhydraat: 52 gram
Vet: 20 gram